Holding List

Outline

New調理と理論
山崎清子 島田キミエ 渋川祥子 [ほか] 共著
同文書院
2011/04
9784810313956
The cover image is from "Kinokuniya".
By clicking the image, the detailed page of the online store, Kinokuniya, is displayed.

Status Information

Detail

Shelf Code
118 開架 9B
Classification 1
596 食品.料理
Author No. Y
Registration No. 00065844
Title New調理と理論
Author 山崎清子 島田キミエ 渋川祥子 [ほか] 共著
Publisher 同文書院
Pub. Date 2011/04
Page xxxviii, 565p : 図版1枚 : 挿図
Size 21cm
Note 1 第1版: 昭和42年発行
Note 2 その他の著者: 下村道子, 市川朝子, 杉山久仁子
Subjects NDLSH:料理
Contents Note 1 CV:New edition cookery and its theory
Contents Note 2 VT:調理と理論 : New

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Author
    山崎清子 島田キミエ 渋川祥子 [ほか] 共著
    Classification 1
    596 食品.料理
    Publisher
    同文書院
    Pub. Date
    2011/04
    Shelf Code
    開架 9B